Blogger Templates

KLIK YE...TQ

Tuesday, 5 April 2011

First journey contest

KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Terima kasih kepada Cempaka kuning kerana sudi tag saya.

Jom la ramai2 join...syaratnya mudah saje dan hadiahnya pun best sangat.Saya nak tag kepada semua yang singgah kat blog saya.

Nak tag juga:
Myra
Mia Liana
Cik Azie

Syarat untuk mendapat hadiah percuma

1. Jadi follower blog first journey ( senang je sesape pun boleh buat ) sesape yang takde blog boleh juga,just create google akaun
2.  Copy paste n3 ini dan letak banner ( excange banner ) kat sidebar atau mana-mana anda suka
3. Tag seberapa ramai kawan anda untuk join
4.Yang dan join sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya senang saya bw ok.

Contest ini akan ditutup pada 15 April 2011 dan keputusannya akan diumunkan pada 18 April 2011




HADIAHNYA :
Tempat Pertama : RM 100.00 ( untuk tag yang paling tinggi )
Tempat Kedua   : RM   80.00 ( untuk tag yang kedua tinggi )
Tempat Ketiga   : RM   50.00 ( untuk tag yang ketiga tinggi)

DAN
3 hadiah saguhati

2 comments:

  1. member ada tag tapi... tak dapat join la.. gud luck 2 u....

    ReplyDelete